tv.nu

Sveriges största guide till streaming och tv

tv.nu är Sveriges största guide till streaming, linjär-tv och sport med mer än 1,2 miljoner unika besökare varje vecka. Hela 90% av användarna använder tv.nu i mobilen. 45% av användarna är under 45 år och tjänsten används av lika många kvinnor som män.

På tv.nu fångar du användare i ett avslappnat moduset och i en trygg kontext. Detta i kombination med vår räckvidd gör tv.nu till en utmärkt kanal för dig som annonsör att synas i.

Bild för tv.nu

“Svenskar lägger i snitt ett dygn per år att leta efter något att streama. Utbudet har aldrig varit större och antal aktörer på tv- och streamingmarknaden har ökat explosionsartat de senaste åren. Tv.nu har här en viktig roll i att guida användare att hitta något att titta på – oavsett om det gäller tv-tablå, sport eller något att streama.

Våra användare finner oss när dagens sysslor är avklarade och äntligen slappnar av i ett tillbakalutat modus – redo att bli underhållna. Mixen av inspirerande och guidande innehåll samt möjlighet till djupdykning av innehållet gör att vi har en unik position på marknaden.”

 

Helen Orselius, vd tv.nu

Följande annonsformat finns tillgängliga på tv.nu