Svenska Dagbladet

Svenska Dagbladet ger nyheter och nya perspektiv för de som vill vara steget före

Nyhetsjournalistiken är kärnan i allt vi gör. Det är därför läsarna söker sig till SvD. Vår nyhetsjournalistik präglas av granskande berättande som berör och som är med och sätter agendan för samhällsdiskussionen.

Hos SvD ligger annonserna nära nyhetspulsen med höga observationsvärden som följd i kombination med hög räckvidd. Du kommunicerar med en mycket köpstark målgrupp som är välutbildad och tjänar klart mer än genomsnittet.

Bild för Svenska Dagbladet

”Vi vet att SvD:s läsare och lyssnare är nyfikna människor med ambitioner, som vill få nya insikter och perspektiv. Som vill inspireras, och bilda sig en egen uppfattning. Därför erbjuder vi på SvD en oberoende och initierad journalistik där vi skiljer på åsikter och nyhetsrapportering. Vi ger fördjupningar om världen men också berättelser som öppnar nya världar, som SvD:s omtalade dokumentärpoddar: ”Dynastin” eller serien ”Lyxvillans hemlighet”.

Och så guidar vi till allt som gör livet gott – och enklare – att leva. De bästa tv-serierna, vinerna och restaurangerna och tips om allt från träning till ekonomi. Tillsammans med SvD får vår publik insikter om världen och inspiration i vardagen.”

 

Lisa Irenius, vd & chefredaktör

Följande annonsformat finns tillgängliga på Svenska Dagbladet