Om oss

Det är vi som är Schibsted Marketing Services; experterna och rådgivarna bakom annonseringen i några av landets mest tongivande medier. Via våra plattformar når du 8 av 10 svenskar varje vecka.

Vi gillar att prata om premiumkontext – för det begreppet sammanfattar vår unika annonsmiljö. Från landets mest agendasättande publicister till Sveriges största marknadsplats.

Vi hjälper dig att nå din målgrupp, i rätt kontext och i rätt modus. Men innan dess vill vi gärna veta hur du vill synas, i vilket sammanhang och vilken målsättning du har med annonseringen? Låt våra medieexperter vägleda dig till framgångsrik kommunikation.

Du kan också skräddarsy din annonsering på egen hand via vårt self service-verktyg Admarket.

Schibsted Brand Studio är vår kreativa avdelning som jobbar med branded content, native advertising, video och poddar. Låt redaktörer, kreativa specialister och innehållsmakare hjälpa dig att lyfta dina hjärtefrågor.

Effektgivande kommunikation kräver rätt paketering och rätt typ av mätning. Våra kollegor på Insight är proffsen som synliggör effekterna av din kampanj och låter dig fatta databaserade beslut.

Vi vet att träffsäker annonsering kräver en mängd olika experter. Därför kan du känna dig trygg med att din kampanj går live med hjälp av branschens bästa Ad Operation, Programmatic Specialists och Data Experts.

Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om hur du når din målgrupp.

Våra varumärken