Bygg Kännedom

Med ett starkt varumärke får du högre effekt på all annan annonsering

Målet med att bygga eller öka sin kännedom är att som varumärke befästa sin närvaro och sin position på marknaden mot en bred målgrupp. Detta kan göras både för ditt varumärket i stort, eller för en specifik produkt som ni säljer.
Hos Schibsted når du 8 av 10 svenskar – varje vecka. Vår starka räckvidd bygger på den gemensamma trafik våra bolag besitter, en siffra som står sig stark både nationellt, lokalt och regionalt. Därför är möjligheterna att bygga kännedom oändliga, oavsett om du vill gå med rörligt material, synas på ett specifikt varumärke eller nyttja den gemensamma kraften i våra varumärken genom att synas över flera varumärken.

Nedan har vi listat några av Schibsteds produkter och format som passar särskilt bra för att bygga kännedom.

Få garanterad räckvidd – snabbt

Ibland behöver du nå många snabbt. Det kan handla om en lansering, re-branding eller annat tillfälle du behöver få ut ditt budskap till många på kort tid. Hos Schibsted får du snabbt stark och garanterad räckvidd oavsett om du vill synas med display eller online video.

Läs mer >>

Full effekt med impactformat

Schibsteds impactformat erbjuder premiumplaceringar på några av Sveriges mest besökta siter. Du som annonsör har stort kreativt spelrum samt möjlighet att jobba med högupplöst underlag för en bra annonsupplevelse och mycket goda resultat.

Läs mer >>

Nå en engagerad publik genom linjär-TV

Att annonsera i TV ger dig som annonsör hög räckvidd och påvisad effekt, där annonsen även triggar igång flera sinnen hos tittaren. Hos Schibsteds egen TV-kanal Godare når du en engagerad målgrupp, samt kan kombinera din TV-kampanj med digitala lösningar på Aftonbladet.

Läs mer >>

Berätta din historia genom levande bilder

Video har en unik förmåga att påverka och engagera. Med Schibsteds video annonsörer når du en bred målgrupp- i en säker och kvalitativ nyhetskontext.

Läs mer >>

Effektiv annonsering i print

Print är ett av Sveriges starkaste räckviddsmedier. När folk läser tidningar och magasin befinner de sig i ett avslappnat modus – och är därför extra mottagliga för att ta till sig innehåll.

Läs mer >>

Nå en bred målgrupp över hela Schibsteds ekosystem

Med Schibsteds RON/Cross-produkter syns du som annonsör över hela Schibsteds ekosystem. En kombination av hög räckvidd, starka varumärken och smarta styrningar kan du nå rätt målgrupp, med rätt budskap i rätt tid – oavsett vilken av Schibsteds sajter de befinner sig på.

Läs mer >>